Wie zijn wij

Ons Team


Steph Langeveld

Oprichter & Trainer

Steph is 27 jaar en woonachtig in Hoofddorp. Hij heeft de Sportacademie Amsterdam afgerond en heeft zijn UEFA C en UEFA B Youth trainersdiploma behaald. Na zijn opleiding heeft hij bij een BSO en Sportbedrijf Zaanstad gewerkt. Nu is nu werkzaam bij Sportservice Haarlemmermeer. 

 In het verleden was hij werkzaam als trainer bij HBC heeft hij de JO11-1 en JO13-1 gedaan en bij en S.V. Hoofddorp heeft hij de JO12-1 en JO14-1 gedaan. Momenteel is hij actief als trainer bij Rijnsburgse Boys JO23-1. Jordy Zegstroo

Oprichter & Trainer

Jordy is 26 jaar en woonachtig in Hoofddorp. Hij heeft de Sportacademie Amsterdam afgerond en heeft zijn UEFA C trainersdiploma behaald. Na zijn opleiding heeft hij bij een BSO gewerkt en is nu werkzaam bij Sportbedrijf Zaanstad waar hij allerlei evenementen organiseert en sportlessen geeft.

Momenteel is hij alweer voor het 8e seizoen actief als trainer bij S.V. Hoofddorp. Op dit moment actief als hoofdtrainer van de JO15-1. In de jaren hiervoor heeft hij de JO11-1, JO13-1 en JO14-1 gedaan. .